Omvårdnad och service av högsta kvalitet!

 

  

Personlig assistans med hjärta!

 

 

Svanungen AB

Hvb-boende för ensamkommande barn & ungdomar!

 

 

 

 

Svanen Hemtjänst AB

Svanen Hemtjänst finns för Dig som är äldre, sjuk eller funktionshindrad och vill bo kvar hemma så länge som möjligt.

Vårt verksamhetsmål är att erbjuda vård, omsorg och service av hög kvalitet med 24 timmars tillgänglighet. Vi vill ge en god omvårdnad och stöd som garanteras med gott bemötande, inflytande, delaktighet och trygghet.

Vi på Svanen Hemtjänst förstår att det är svårt för många av våra kunder att släppa in främmande personer i sitt hem. Våra svanmedarbetare är därför noga med att alltid visa stor respekt för våra kunders integritet och har en stor förståelse för våra kunders personliga behov, intressen och önskemål. Vår verksamhet bygger på hög omsorgskvalitet, personligt engagemang och individuellt anpassade lösningar. För oss är varje uppdrag unikt och målsättningen är att ge den service som kan förväntas för en lugn och trygg vardag.

Varje kund hos oss får en kontaktperson som gör det första hembesöket eller träffas på annan plats om kunden vill det och planerar de beviljade insatserna tillsammans med kunden. Utifrån detta kundbesök  upprättas en genomförandeplan som kunden sedan godkänner.

Vi har kompetens att bemöta barn med funktionshinder. Barnets önskemål tas alltid i beaktande med graden av inflytande varierar utifrån mognad, ålder och diagnos. Barnet har alltid utrymme att framföra sina åsikter, tankar och idéer gällande insatsen och utförandet. 

Här kan du läsa mer om Svanens verksamheter

Läs mer om oss på kommunernas hemsida!

STOCKHOLM STAD

SOLNA STAD 

LIDINGÖ STAD

TÄBY KOMMUN

VALLENTUNA KOMMUN

SOLLENTUNA KOMMUN

HANINGE KOMMUN

SUNDBYBERG KOMMUN

LUND KOMMUN

 

 

Externa länkar

 

 

 

 

 


Svanen Hemtjänst AB
Tel: 08-717 57 00
Mob: 070-769 85 35
Fax: 08-717 57 30
E-post: info@svanenhemtjanst.se

Huvudkontor:
Kungsklippan 18
112 25 Stockholm  
Se karta & vägbeskrivning här!